söndag 3 december 2023

Handla aktier på First North med gratis courtage

Handla courtagefritt på Nasdaq Stockholm hos Levler fram tills den 31 mars 2025, First North inkluderat
I mitten av november lanserade investeringsplattformen Levler handel på First North, med gratis courtage tills den 31 mars 2025. Tidigare gick det bara att handla aktier på Stockholm Nasdaq exklusive First North, men nu är det alltså möjligt att handla aktier även på denna små/tillväxtbolagslista.

En trevlig nyhet tycker jag som själv testat och använder deras sparplattform. Förhoppningsvis fortsätter utbudet att växa och snart kanske det även kommer finnas möjlighet att handla på utländska aktielistor.

Med Levlers investeringsplattform handlar du aktier utan att betala courtage ända fram tills den 31 mars 2025. Det är kostnadsfritt att öppna ett ISK-konto på plattformen och testa om det är något som passar dig och din investeringsstrategi.

Annons för Levler innehållande annonslänkar

Utbudet växer hos Levler - Utmanar de redan etablerade plattformarna med generös courtagefri aktiehandel


Nu går det att handla aktier på First North hos Levler

Levler som i somras lanserade aktiehandel på Stockholm Nasdaq, courtagefritt fram tills den 31 mars 2025, utökar nu sitt utbud genom att också erbjuda handel på First North. Aktiehandeln på First North kommer även den att omfattas av erbjudandet att handla aktier till gratis courtage fram tills samma datum.

När erbjudandet med handel utan courtage går ut säger Levler att de kommer erbjuda 25% lägre courtage än andra nätmäklare.

Från fondplattform till en utmanande aktienätmäklare

Ursprungligen erbjöd investeringsplattformen Levler endast fondhandel, där för övrigt fondavgifterna är minst sagt konkurrenskraftiga och ofta lägre än hos flera andra populära aktörer. Har du inte redan testat Levlers investeringsplattform, som är något annorlunda än de du kanske tidigare använt, tycker jag du ska göra det och skaffa dig en egen uppfattning om vad du tycker om den. 

Personligen tycker jag det finns utrymme för vissa förbättringar men jag hoppas att plattformen med tiden utvecklas och blir ännu bättre än vad den redan är idag. Att kunna handla aktier utan att betala courtage tycker jag är ett väldigt generöst erbjudande och det gäller oavsett hur stort kapital du har och ända fram tills den 31 mars 2025.

Vill du öppna ett ISK-konto (vilket är kostnadsfritt) och skaffa dig en egen uppfattning om plattformen kan du göra det via denna länken, allt du behöver är ett bank-id: https://levler.se/app/auth/signin

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Levler som du kan läsa här: Gratis aktiehandel - Levler sätter press på övriga aktie- och fondplattformar med courtagefri aktiehandel

gratis aktiehandel hos Levler fram tills den 31 mars 2025 - Nu inkluderat First North

Om Levler

Levler grundades av ett team från Söderberg & Partners, ett finansbolag med lång erfarenhet av sparande och investeringar. Levler vill att fler svenskar enkelt ska kunna spara i aktier och fonder. De vill göra det enkelt och billigt, det ska vara lika enkelt som att handla andra tjänster och produkter på nätet.

Levler erbjuder ett stort utbud av fonder till låga avgifter. Deras plattform är enkel att använda, även för nybörjare. De erbjuder också fondpaket för dig som känner dig osäker på vad du ska investera i. https://levler.se/app/auth/signin*Notera att allt som skrivs på denna sida är mina personliga åsikter och uppfattningar, jag ger aldrig köp- eller säljrekommendationer på individuella aktier. Alla som investerar i finansiella produkter bör göra sin egen analys. Finansiella tillgångar kan både öka och minska i värde, historisk avkastning ger ingen garanti för framtida avkastning. Kort och gott, det är dina pengar och ditt ansvar att läsa på om riskerna när du investerar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg