tisdag 28 november 2023

Få ut mer av dina besparingar - Sparkonto med konkurrenskraftig ränta, fria uttag och insättningsgaranti

Sparkonto med hög effektiv ränta, fria uttag och insättningsgaranti
Efter en intensiv Black Week som fyllt upp inkorgarna med e-post och telefonen med reklam-sms, i syfte att få oss att spendera, kan det vara skönt att istället fokusera på sparandet. Med dagens höga räntor går det att få ut mer av sina besparingar vilket påverkar vår ekonomi positivt. 

För de som inte vill ta risken att investera på börsen, eller kanske endast investerar en viss del av sitt kapital på börsen, finns det nu förmånliga sparkontoräntor. I förra veckan snubblade jag över en bank som jag tycker har konkurrenskraftiga erbjudanden på sina sparkonton. De erbjuder en av de högsta räntorna på sparkonton med fria uttag och insättningsgaranti. 

De erbjuder även fasträntekonton där man binder kapitalet under en viss tid. Räntorna varierar beroende på om du vill binda räntan under en längre tid eller vill ha ett mer flexibelt sparande med fria uttag.

Annons för Multitude Bank innehållande annonslänkar

Hög effektiv ränta på sparkonton - Fria uttag eller fasträntekonton

Efter Black Week-kaoset kan det vara skönt att åter fokusera på det som verkligen betyder något för vår långsiktiga ekonomiska trygghet. Ett sparkonto hos Multitude Bank ger dig möjligheten att se dina pengar växa samtidigt som du har flexibiliteten att använda dem när du behöver. Alternativt kan du binda kapitalet under längre tid för högre ränta om du anser att det inte är troligt att du behöver kapitalet under bindningstiden. Ta kontrollen över ditt sparande och utnyttja dagens höga räntor till att få i det närmsta riskfri avkastning på över 4%.

Investera i din framtid och låt dina besparingar arbeta för dig!

Sparkonto med fria uttag, hög effektiv ränta och insättningsgaranti

Hög effektiv ränta med fria uttag: Med en imponerande effektiv ränta har Multitude Bank skapat ett attraktivt alternativ för den som vill maximera avkastningen på sina besparingar utan bindningstid.

Fria uttag: Det kan vara tilltalande att ha möjligheten till fria uttag på sparkontot. Det innebär att du har flexibiliteten att använda dina besparingar när du behöver dem, utan att behöva oroa dig för extra kostnader.

Inga avgifter: Multitude Bank tar inte några avgifter. Det betyder att du kan vara trygg i vetskapen om att varje krona du sparar går till att öka ditt kapital. 

Jag har själv testat både att föra över pengar och ta ut pengar på mitt sparkonto. Det har gått både snabbt och enkelt. Du använder som på de flesta ställen Bank-ID för att säkert komma åt och öppna ditt sparkonto.

https://www.multitudebank.se/sparkonto?sc_lang=sv-se

sparkonto ränta med hög effektiv ränta

Insättningsgaranti enligt EU Direktiven 2014/49/EU: Multitude Bank skyddar dina besparingar genom att omfattas av den statliga insättningsgarantin enligt EU Direktiven 2014/49/EU. Maltas Depositor Compensation Scheme garanterar ditt insatta kapital och upplupna räntor hos Multitude Bank på upp till € 100 000. Fler frågor och svar hittar du på deras FAQ-sida: https://www.multitudebank.se/faq?sc_lang=sv-se.

Fasträntekonto, 12 månaders bindningstid med hög ränta

Om du inte behöver ditt kapital under en längre kanske ett fasträntekonto passar dig bäst, det flera olika bindningstider du kan utnyttja för att få en hög ränta.

fasträntekonto med hög sparränta

Ett sparkonto hos Multitude Bank ger dig inte bara en konkurrenskraftig avkastning utan även tryggheten av insättningsgaranti. Det är en smart lösning för den som vill se sina besparingar växa till en låg risk. 

https://www.multitudebank.se/

Öppna sparkonto med hög ränta, fria uttag och insättningsgaranti

*Notera att allt som skrivs på denna sida är mina personliga åsikter och uppfattningar, jag ger aldrig köp- eller säljrekommendationer på individuella aktier. Alla som investerar i finansiella produkter bör göra sin egen analys. Finansiella tillgångar kan både öka och minska i värde, historisk avkastning ger ingen garanti för framtida avkastning. Kort och gott, det är dina pengar och ditt ansvar att läsa på om riskerna när du investerar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg