Kontakt

Välkommen till min lilla finans- och ekonomihörna på nätet. 

Jag har valt att kalla den αlltid βalans. För visst är det så, vi behöver alltid hitta en viss balans här i livet, oavsett vad det gäller. Enligt min uppfattning gäller detta inte minst även för aktieportföljen. 

Alfa (α) och Beta (β) symbolerna representerar investeringsstrategin jag tillämpar på min portfölj. Syftet med sidan är att inspirera andra till att komma igång med sitt sparande, förbättra sin ekonomiska situation och lära sig mer om börsen. Jag skriver även om diverse ekonomiska händelser, aktier, fonder samt finansiella nyheter.

Jag redovisar även min egna portföljs utveckling, utdelningar, köp och försäljningar med mera. 

Det är också möjligt att det dyker upp något relaterat till mina ekonomi studier eller träningspass

För att komma igång på börsen har jag skrivit en enkel men grundlig guide för dig som är ny och vill börja investera på börsen: Aktier och fonder för nybörjare - En kom igång guide.

Steg för steg nybörjarguide för aktier- och fondinvesteringar

Kontakta alltidbalans.se

twitterlogga instalogga facebooklogga

Sociala medier

Twitter: https://www.twitter.com/alltidbalans

Instagram: https://www.instagram.com/alltidbalans

Facebook: https://www.facebook.com/alltidbalans 

E-mail

E-mail: alltidbalans@gmail.com

Bli notifierad när jag skriver något nytt

*Notera att allt som skrivs på denna sida är mina personliga åsikter och uppfattningar, jag ger aldrig köp- eller säljrekommendationer på individuella aktier. Alla som investerar i finansiella produkter bör göra sin egen analys. Finansiella tillgångar kan både öka och minska i värde, historisk avkastning ger ingen garanti för framtida avkastning. Kort och gott, det är dina pengar och ditt ansvar att läsa på om riskerna när du investerar*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Populära inlägg